Peper F-7.1 Elektrischte Vouwfiets

KOM LANGS VOOR EEN PROEFRIT

€ 1.749,-

HOE ZIET EEN PROEFRIT ERUIT?

Omdat we het belangrijk vinden om goed de tijd voor je te nemen plannen we samen een dag en een tijdstip in voor een proefrit. Dit kan via de diverse contactmogelijkheden vermeld op deze website.

Je komt naar de winkel op de afgesproken datum en tijdstip. Voordat we starten met de proefrit zorgen we er eerst voor dat je op je gemak bent. Dat betekent een vers kopje koffie of thee. Tegelijkertijd nemen we dan alvast samen de Peper elektrische vouwfiets en haar unieke eigenschappen met je door. De lage instap in combinatie met een gesloten kettingkast en een normaal stuur wat zorgt voor een normale rijhouding zijn eigenschappen waar we graag even wat langer bij stilstaan. Vervolgens leggen we stap voor stap uit hoe de Peper elektrische vouwfiets werkt en hoe je deze bedient.

Daarna is het tijd om de vouwfiets zelf te gaan ervaren en te beleven. Voordat je op de fiets springt maken wij wel even een kopie van je ID (paspoort/ID kaart/rijbewijs) zodat we er zeker van zijn dat je ook weer bij de winkel terugkomt. Na de proefrit zullen we deze weer vernietigen of meegeven zodat je persoonsgegeven veilig blijven. Daarna kun je de fiets naar hartenlust gaan testen in de omgeving van onze winkel. Er is niet ver van hier ook een aardige klim te vinden waarmee je, indien gewenst, een bergrit kunt simuleren en je een goed totaalbeeld krijgt van de Peper elektrische vouwfiets.
bel voor het maken van een afspraak

HOE LANG EN HOE WERKT HET?

De proefrit stel je naar eigen wens samen. Je kunt ervoor kiezen om deze samen met ons te beleven, zodat we je gedurende de rit nog tekst en uitleg kunnen geven. Mocht je toch liever alleen of samen met een vriend(in) of partner op pad gaan, dan is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk. Wij hebben een leuke route voor je uitgestippeld waarbij je een goed beeld krijgt van de fiets en haar unieke eigenschappen. Deze rit duurt ongeveer 15 minuten en hier is een normale conditie voor nodig.

Bij terugkomst in de winkel zullen we stilstaan bij de opgedane fietservaring en zullen wij de eventuele vragen die je nog hebt rustig met elkaar doornemen. De Peper elektrische vouwfiets is bij ons op voorraad dus je kunt deze na de aankoop, compact opgevouwen, direct mee naar huis nemen. Wil je de fiets op een ander moment ophalen dan is dat ook mogelijk. Wij vragen dan om een aanbetaling van 25%. Het restant van het bedrag betaal je dan bij het ophalen van de fiets.

bel voor het maken van een afspraak

Ervaar het ergonomische comfort van een Peper 

EN ONZE OPLOSSINGEN DAARVOOR!
Whatsapp  +31(0)320 21 69 73
Peper Elektrische vouwfiets
Accu in de houder plaatsen
Accu met slot
Bevestiging montageband
Vouwmechanisme ontgrendelen
Compact resultaat
Frame beveiliging ontgrendelen
Accu uit de houder halen
In hoogte verstelbaar stuur
inklappen stuur
Stuurhoogte
Inklapbare pedalen
Standaard
Schakelen en ondersteuning

One size fits all

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!
BESTELLEN

De voordelen van de elektrische vouwfiets van Peper op een rij

Is voorzien van een gesloten kettingkast
Heeft lekbestendige Schwalbe-banden met extreem lage rolweerstand
Weegt nog geen 20 kilo (zonder accu) dankzij aluminium frame en onderdelen
Is geschikt voor personen tussen de 1.60 en 2.00 meter lengte
Fietst als een gewone fiets
Is snel en compact op te vouwen
Actieradius van ongeveer 70 km. De accu is tevens uitneembaar
Heeft zeer geleidelijke elektrische ondersteuning tot 25 km per uur
Heeft een lage instap
Is voorzien van comfortabele handvatten
Snel, makkelijk en compact op te vouwen

KOM LANGS IN DE WINKEL

sinds 1978 in LELYSTAD

Bel mij terug

Zuiderpoort 4, Lelystad - of bel voor een afspraak: 0320 21 69 73
© 2021  Peperfietsen is onderdeel van Enjoy&Meerens . All Rights Reserved . Design by  NDC mediagroep /  CMCG
Vragen? We helpen u graag… Bel ons op 0320 21 69 73
arrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram